580d0b2aebb35b08589c5c69_imad-logo-let-03

Promocions

presso-banner-03-03

A partir d’ara, aprofitant els nostres serveis de fisioteràpia/rehabilitació i cirurgia plàstica, estètica i reparadora, ja pots venir a provar els nostres tractaments amb pressoteràpia: drenatges limfàtics i millora de la circulació sanguínia tant per a tractaments postcirurgia com per a l’eliminació de cel.lulitis. Aprofita la nostra promoció inicial amb un val de 5 sessions per tan sols 50 euros.

promo-18

Hem creat uns packs fotogràfics juntament amb Zonart per recordar aquests moments tan especials esperant el vostre nadó. Si necessiteu més informació, no dubteu en trucar-nos a IMAD o a Zonart Fotografia.
Ecografia 5D 28 setmanes + reportatge premamà: 190 Euros.
Ecografia 5D 28 setmanes + reportage NewBorn
: 240 Euros.
Reportatge premamà + reportatge 5D embaràs: 280 Euros.
Reportatge 5D embaràs + reportatge NewBorn: 330 Euros.
Reportatge premamà + ecografia 5D 28 setmanes + reportage NewBorn: 340 Euros.
Reportatge premamà +  reportatge 5D embaràs + reportatge NewBorn: 400 Euros.

Nutrició

Si tens pensat posar-te a cuidar la teva figura, no ho deixis per a l’últim moment ni busquis solucions fàcils i ràpides que poden acabar sent monòtones o no massa saludables.
Com? Et posem en mans de la nostra experta en nutrició i t’ajudem a millorar el teu estat físic i la teva salut. Per això, durant els propers mesos després de la primera visita, gaudiràs d’una visita gratuïta de seguiment.
A IMAD t’ajudarem a treure el millor de tu mateixa.

Llevadora

Ara, durant els propers mesos, beneficiat d’un descompte del 40% en les classes de preparació al part. Un total de 8 classes on apendràs tot el necessari per a preparar-te per al part i per a cuidar al teu nadó durant les primeres setmanes de vida a càrrec de la nostra llevadora experta Patricia Alegría. El preu del curs és de 160€ (20€/classe).

Massatge infantil

T’oferim el curs de massatge infantil per a acabats de nèixer a un preu de 100€ (5 classes).  Els pares aprendreu tot el necessari per relaxar i calmar els dolors que els còlics produeixen en el vostre nadó a partir del primer mes, aproximadament.  

cirurgia-25

Si estàs valorant la possibilitat de millorar el teu aspecte físic amb el nostre servei de cirurgia plàstica, t’oferim una primera visita d’informació i assessorament gratuïta. Consulta’ns sense compromís!

premamart-26-26

Hem creat uns packs d’embaràs juntament amb Premamart, per tal que recordis aquesta etapa d’una forma molt especial.
Pack 1 – Ecografia 5D + sessió Bellypainting: 140 Euros.
Pack 2 – Ecografia 5D + sessió Bellypainting + sessió de fotos: 180 Euros.
Pack 3 – Ecografia 5D + sessió Bellypainting + sessió de fotos + 20 fotos impreses + caixeta portafotos: 210 Euros.