580d0b2aebb35b08589c5c69_imad-logo-let-03

Promocions

presso-banner-03-03

A partir d’ara, aprofitant els nostres serveis de fisioteràpia/rehabilitació i cirurgia plàstica, estètica i reparadora, ja pots venir a provar els nostres tractaments amb pressoteràpia: drenatges limfàtics i millora de la circulació sanguínia tant per a tractaments postcirurgia com per a l’eliminació de cel.lulitis. Aprofita la nostra promoció inicial amb un val de 5 sessions per tan sols 50 euros.

promo-18

Hem creat uns packs fotogràfics juntament amb Zonart per recordar aquests moments tan especials esperant el vostre nadó. Si necessiteu més informació, no dubteu en trucar-nos a IMAD o a Zonart Fotografia.
Ecografia 5D 28 setmanes + reportage NewBorn: 240 Euros.
Ecografia 5D 28 setmanes + reportatge premamà: 190 Euros.
Reportatge 5D embaràs + NewBorn: 330 Euros.
Reportatge premamà + reportatge 5D embaràs: 280 Euros.
Reportatge premamà +  reportatge 5D embaràs + NewBorn: 400 Euros.

Nutrició

Si tens pensat posar-te a cuidar la teva figura, no ho deixis per a l’últim moment ni busquis solucions fàcils i ràpides que poden acabar sent monòtones o no massa saludables.
Com? Et posem en mans de la nostra experta en nutrició i t’ajudem a millorar el teu estat físic i la teva salut. Per això, durant els propers mesos després de la primera visita, gaudiràs d’una visita gratuïta de seguiment.
A IMAD t’ajudarem a treure el millor de tu mateixa.

Llevadora

Ara, a IMAD, t’oferim les classes de preparació al part i postpart a un preu de 260€ (8 classes) amb la nostra llevadora. Són classes on es fa preparació física de cara al part, i es dóna informació per a la cura del nadó i la mare. 

Massatge infantil

T’oferim el curs de massatge infantil per a acabats de nèixer a un preu de 100€ (5 classes).  Els pares aprendreu tot el necessari per relaxar i calmar els dolors que els còlics produeixen en el vostre nadó a partir del primer mes, aproximadament.  

cirurgia-25

A IMAD oferim el servei de cirurgia plàstica, estètica i reparadora, amb professionals que t’ajudaran a recuperar la forma que et fa sentir millor i treuran el millor de tu mateixa.
T’assistirem en aquells canvis físics que et preocupen, ja sigui amb aquells esdevinguts per problemes mèdics (reconstruccions mamàries, remodelament corporal postpart, tractament de cicatrius o cremades) com amb els que et faran sentir millor amb tu mateixa (mamoplàstia d’augment, reducció mamària, abdominoplàstia/liposucció, cirurgia facial). Comptem amb el Dr. J. M. Martínez París i el millor equip professional qualificat que t’ajudaran a recuperar el benestar i equilibri físic, i que t’aconsellarà en tot moment.
Si estàs valorant la possibilitat de millorar el teu aspecte físic amb el nostre servei de cirurgia plàstica, t’oferim una primera visita d’informació i assessorament gratuïta. Consulta’ns sense compromís!

premamart-26-26

Hem creat uns packs d’embaràs juntament amb Premamart, per tal que recordis aquesta etapa d’una forma molt especial.
Pack 1 – Ecografia 5D + sessió Bellypainting: 140 Euros.
Pack 2 – Ecografia 5D + sessió Bellypainting + sessió de fotos: 180 Euros.
Pack 3 – Ecografia 5D + sessió Bellypainting + sessió de fotos + 20 fotos impreses + caixeta portafotos: 210 Euros.