580d0b2aebb35b08589c5c69_imad-logo-let-03

Els nostres professionals

Estem sempre en constant formació i actualització, per poder oferir els millors serveis als nostres pacients.

Dra. Judit Barberà Temprado

Ginecòloga

Nascuda a Amposta. Ha cursat la llicenciatura de Medicina a la Facultat Rovira i Virgili de Reus, i s’ha especialitzat en Obstetrícia/Ginecologia a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Subespecialitzada en patologia cervical i ecografia obstètrica, actualment també exerceix la seva professió a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa i a la Clínica Terres de l’Ebre. Membre de la Comissió d’Alletament matern de les Terres de l’Ebre.

Dr. Francesc Pérez Ceresuela

Ginecòleg

Nascut a Barcelona, format a la Universitat Autònoma de Barcelona i especialitzat en Obstetrícia/Ginecologia a l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron. Subespecialitzat en Patologia Mamària (amb estància formativa a l’Istituto Europeo di Oncologia di Milano), patologia del sòl pelvià i ecografia obstètrica. Actualment exerceix també com a ginecòleg a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa i a la Clínica Terres de l’Ebre de Tortosa.

Dr. Pere-Joan Torres Pons

Ginecòleg

Llicenciat en Medicina i Cirurgia i Ciències de l’Educació, Diplomat en Gestió Hospitalària i Especialista en Obstetrícia i Ginecologia és actualment el Director Mèdic del Centre Mèdic Dr Torres Pons SL i d’Assistència Mèdica Integral de Catalunya i Director Mèdic i Vicepresident de la Fundació Ajuda a la Maternitat i la Infància des de Catalunya. Treballa amb centres privats punters a l’Estat, com les clíniques Quiron o Teknon.

En l’àmbit social mèdic el Dr. Torres és compromissari electe, per segon mandat, al Col·legi de Metges de Barcelona. Ha estat membre durant dos mandats de la Comissió de Deontologia del Col·legi de Metges de Barcelona i del Consell Rector del Consorci Hospitalari del Maresme, essent en aquest cas representant del Consell durant el mandat. Ha estat també Patró de la Fundació Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena de Mataró.

En quant a la seva activitat científica ha estat guardonat 2 cops per la Societat Catalana d’Obstetrícia i Ginecologia amb els premis Boi i Guilera, ha obtingut diferents beques i premis, destacant la beca Agustí Pedro Pons i la Beca Gaspar de Portolà de cooperació Catalunya-Califòrnia. Membre de diferents societats mèdiques, diversos Projectes d´Investigació subvencionats pel Fondo de Investigación Sanitaria i ha realitzat més de 40 publicacions en revistes científiques, més de 10 capítols publicats en llibres de Medicina, més de 20 cursos i conferencies impartides, més de 80 comunicacions presentades a congressos mèdics i més de 150 assistències a cursos i congressos.

Dr. José Mª Martínez París

Cirurgià plàstic

Ha cursat els estudis de Medicina a la Facultat de Medicina de Saragossa, 1982-1988. Posteriorment mitjançant convocatòria MIR va obtenir plaça al Servei de Cirurgía Plàstica y Grans Cremats de l’Hospital Miguel Servet de Zaragoza (1995-1999). Practica la medicina privada des de l’any 2000, tenint consulta a Tortosa, Tarragona, Castelló i Lleida. Actualment centralitza la seva activitat a Amposta i Tortosa. S’ha especialitzat en les àrees que li presenten major interès, que són la cirurgia mamària (tant estètica com reconstructiva) i la cirurgía del contorn corporal (abdominoplàstia, lipossucció, cirurgia de la obesitat…)

Dra. Sílvia Franch Salvadó

Pediatra

Nascuda a Amposta, és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Rovira i Virgili de Reus. Especialitzada en Pediatria i les seves àrees específiques via MIR per l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, s’ha subespecialitzat realitzant el màster en Neonatologia. A més a més, és assessora acreditada a nivell nacional en Lactància Materna. Ha estat treballant a la unitat de Neonatal de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, i actualment a part de treballar al nostre centre, treballa com a Pediatra adjunta al servei de Pediatria de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa i Atenció Primària de les Terres de l’Ebre.

Dra. Neus Rodríguez Zaragoza

Pediatria

Nascuda l’any 1982 a Sant Carles de la Ràpita. Metgessa pediatra, formada a la facultat de Medicina de la Universitat Rovira i Virgili (Reus) i posteriorment ha cursat la residencia (MIR) a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta entre l’any 2007 i 2011. Des de llavors forma part de l’equip de pediatria del mateix hospital, sobretot en l’àrea de neonatologia i responsable de la consulta d’endocrinologia pediàtrica. A més, realitza la coordinació de la Comissió d’Alletament matern de les Terres de l’Ebre i és tutora de residents de pediatria.

Patricia Alegría Álvaro

Llevadora

Nascuda a Tortosa, s’ha format com a infermera llevadora a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa (adscrita a la Universitat Rovira i Virgili de Reus). Ha realitzat estudis de postgrau en infermeria oncològica, salut sexual i reproductiva, perinatologia i reanimació neonatal. Actualment treballa com a llevadora a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa i a la Clínica Terres de l’Ebre.

Sara Lapeira Ventura

Nutricionista

Nascuda a la localitat d’Amposta, s’ha diplomat en nutrició humana i dietètica per la Universitat Rovira i Virgili de Reus. A més a més, ha cursat el màster en condicionants genètics, nutricionals i ambientals del creixement i desenvolupament. Actualment també està cursant el grau en Psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya.

Laura Ruiz Moreno

Fisioterapeuta

Nascuda a Tortosa, s’ha format com a fisioterapeuta/rehabilitadora a la Universitat de Vic. Posteriorment, ha cursat el postgrau en reeducació del sòl pélvià a la Universitat de Manresa.

Andrea Rodríguez Ibáñez

Fisioterapeuta i Osteòpata

Nascuda a Tortosa. Diplomada en Fisioteràpia per la Universitat Rovira i Virgili de Reus. Màster Universitari en Osteopatia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialitzada en Fisioteràpia Obstètrica, Osteopatia en Ginecologia Funcional i Osteopatia en Obstetrícia. Actualment segueix formant-se en Activitat Física i Salut Perinatal i Gimnàsia Abdominal Hipopresiva. Exerceix també com a Fisioterapeuta i Osteòpata en consulta privada a Tortosa.

Andrea Salvador Balagué

Psicòloga Infantil

Nascuda a Sant Carles de la Ràpita. Llicenciada en psicologia per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona l’any 2004. Des de llavors treballa al CDIAP Baix Ebre de Tortosa. Ha realitzat estudis de postgrau en psicologia infanto juvenil per l’ISEP. Àmplia formació en psicologia infantil.